Отримання автомобіля

Законы, права, льготы для инвалидов и т.д.

Модератор: Пані Ната

Отримання автомобіля

Сообщение shevchuk » 30 янв 2008, 01:51

Добрий день!
Я стою в черзі на придбання автомобіля з правом передачі керування 3 1993 року.Нарешті,сьогодні мені позвонили з Головного управління соціального захисту населення м.Києва і повідомили,що я можу отримати автомобіль,але з умовою,що я надам копію посвідчення водія,форму №3,копію паспорта,індифікаційного номера людини,яка буде керувати автомобілем.І,головна умова,щоб прізвище цієї людини було зазначено в Довідці про склад сім'ї (Форма №3).Але я зараз живу один.Чи є положення про проживання людини в одній квартирі зі мною обов'язковою умовою для отримання автотранспорту?З повагою,Шевчук Ярослав Петрович: E-mail: shevchuk@mail.ru
shevchuk

Re: Отримання автомобіля

Сообщение amustaf » 24 ноя 2009, 16:53

здравствуйте. да, конечно это является обязательным условием. доверенное лицо должно проживать и быть прописанным на одной жилплощади вместе с вами.
но у вас есть шанс, т.к. вы вставали на очередь с передоверием управления авто еще в далеком 1993, а тогда условия немного отличались от сегодняшних трудных будней. наилучший вариант узнать наверняка. позвонить в киевский облсобес, и проконсультироваться у них.
amustaf

Сообщение shevchuk » 24 ноя 2009, 18:42

amustaf писал(а):здравствуйте. да, конечно это является обязательным условием. доверенное лицо должно проживать и быть прописанным на одной жилплощади вместе с вами.
но у вас есть шанс, т.к. вы вставали на очередь с передоверием управления авто еще в далеком 1993, а тогда условия немного отличались от сегодняшних трудных будней. наилучший вариант узнать наверняка. позвонить в киевский облсобес, и проконсультироваться у них.

Благодарю за ответ!
shevchuk

Сообщение Пані Ната » 25 ноя 2009, 10:46

Яричок! Краще не дзвони, а зроби письмовий запит на міськсобез. Усно вони можуть навішати тобі всякого, чого не зможуть написати. Я працюю за принципом "Написаное пером не вырубишь топором".
Пані Ната
Грозный супермодер

Сообщение shevchuk » 25 ноя 2009, 18:18

Пані Ната писал(а):Яричок! Краще не дзвони, а зроби письмовий запит на міськсобез. Усно вони можуть навішати тобі всякого, чого не зможуть написати. Я працюю за принципом "Написаное пером не вырубишь топором".

Дякую!
shevchuk

Вернуться в Юридические